Početak

Dva nova, tek izgrađena apartmana kompletno su opremljena za udoban boravak: besplatni internet, TV i Sat TV, klima uređaj te balkon prema moru, s pogledom na veliki vrt. Uz svako spavaću sobu (2 osobe) je jedna kupaonica s wc-om a postoji i dodatni wc u svakom apartmanu. U dnevnoj sobi je trosjed na razvlačenje  za 2 osobe. Moderna kuhinja ima perilicu posuđa, veliki hladnjak i zamrzivač, 4 kuhala na plin i pećnicu, grijač vode i kuhalo za kavu. Veći apartman ima perilicu rublja. Privatni parking je u nivou apartmana. Do ulaza su samo 3 stepenice.

Pozicija u zgradi: s ulazne strane – prizemlje, sa strane prema moru – 2 kat. Na etaži su 2 apartmana, ostatak kuće se koristi privatno. Susjedne kuće nisu jako blizu. Ima dosta zelenila.

Udaljenosti: trgovina i javni prijevoz udaljeni su 3 min. hoda, do najbliže plaže je 6 min. hoda a do restorana 5 min. Dječje igralište je iznad kuće. Nije daleko do zdravstvenog centra Talasoterapija.

Cijena najma apartmana

[table id=2 /]

Plaćanje:

  • za potvrdu rezervacije potrebno je izvršiti uplatu akontacije  (cca 30% ukupne cijene smještaja) na račun a ostatak se plaća po dolasku, kod preuzimanja ključeva.
  •  za otkazivanja unutar 30 dana do početka rezervacije i u slučaju nedolaska gosta akontacija se ne vraća
  • vrijeme dolaska prvi dan: od 14 sati nadalje,
  • Vrijeme odlaska nakon zadnje noći: do 10 sati ujutro.

 

Kontakt:

Iva Pletenac

Antuna Raspora 5, 51440 Opatija, Croatia

Telefon1: +385 98 801064

Telefon2: +385 98 369711

e-mail: oleandriopatija at  gmail.com